Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bruschetta med geitost og rabarbrarelish




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grrabarbra
1stkløk
2ssolivenolje
0,5sssukker
0,5sschili
1dashSalt
4skive(r)brød
5ssolivenolje
1dashFriskkvernet sort pepper
200grgeitost
Ca 30blad(er)basilikumblader
Blandede salater, skyllet
Chilipepper til pynt
Ekstra olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Bruschetta med geitost og rabarbrarelish med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier267,59515,11Kcal
Protein5,6610,90gram
Karbohydrat20,5239,50gram
Kostfiber2,645,08gram
Fett17,5133,71gram
Mettet fett6,2412,01gram
Salt0,571,10gram
Pris på oppskriftenKr 6,77Kr 13,03Kroner
Hele oppskriften veier770 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm ovnen opp til 200 grader. Rens og skjær rabarbraene i mindre stykker. Skrell løken og hakk det grovt. Varm oljen i en liten gryte og stek rabarbra, løk, sukker og chili. Smak til med salt og la surre 20 min., eller inntil det er en bløt relish.
Drypp olivenolje på brødene, dryss med salt og pepper og rist dem i den varme ovn ca. 3 min., eller inntil de er gyldne. Bland geitosten med hakket basilikum. Fordel salatene på fire tallerkener. Legg et stykke brød på hver tallerken og anrett 1 stor ss geitost ovenpå og topp med en generøs ss relish. Pynt med skiver av frisk rabarbra og chili. Hell litt olivenolje over og kvern litt sort pepper ut over tallerkenen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 25836)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.