Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Bruschetta med kyllingleverpostei

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2814 lesere! 2814 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Bruschetta med kyllingleverpostei har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 125,8 Kcal ......Protein: 10,25 gram ......Fett: 4,89 gram ......Mettet fett: 1,87 gram
Karbohydrater: 6,69 gram ......Kostfiber: 0,96 gram .....Natrium: 199,04 mg .......Pris: 10,64 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Kyllingleverpostei:

350grkyllinglever (1 pakke)
2tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5dlrødvin
3stksjalottløk
1,5sstomatpuré
1,5sskapers
salt og pepper
5blad(er)salvie
1dashsmør
4skive(r)brød, sprøstekt i panne,
litt rucculasalat,
4stkstekte sjampinjonger i skiver,
2skive(r)bacon
rødløk i tynne ringer
friske salvieblad.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca. 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Legg posteien i et dobbelt stykke plastfolie og rull sammen til en pølse. Oppbevares kaldt.

Skjær brødet i skiver og stek dem sprø i en panne. Legg på litt rucculasalat på hver skive, skiver av kyllingleverpostei, sprøstekt sopp og bacon og pynt med rødløk og salvieblad.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 125,80276,3513,8 %
Fett: 4,8910,74 gr15,3 %Fett34,98 %
Protein: 10,2522,52 gr45,0 %Protein32,59 %
Karbo: 6,6914,70 gr4,9 %Karbo21,27 %
Fiber: 0,962,11 gr7,0 %Fiber1,52 %
Mettet fett: 1,874,11 gr20,5 %
Salt: 0,501,09 gr21,9 %Alkohol9,62 %
Hele oppskriften veier 878,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,64 .-
Pris 4 porsjonerKr. 92,22 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 23,06.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Mini Vårruller hos oss.Les mer om Vårruller med chili- og koriander-dipsaus hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16683



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen