Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bruschetta med kyllingleverpostei


Oppskriften på Bruschetta med kyllingleverpostei har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Kyllingleverpostei:

350grkyllinglever (1 pakke)
2tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5dlrødvin
3stksjalottløk
1,5sstomatpuré
1,5sskapers
salt og pepper
5blad(er)salvie
1dashsmør
4skive(r)brød, sprøstekt i panne,
litt rucculasalat,
4stkstekte sjampinjonger i skiver,
2skive(r)bacon
rødløk i tynne ringer
friske salvieblad.


Fremgangsmåte:

Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca. 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Legg posteien i et dobbelt stykke plastfolie og rull sammen til en pølse. Oppbevares kaldt.

Skjær brødet i skiver og stek dem sprø i en panne. Legg på litt rucculasalat på hver skive, skiver av kyllingleverpostei, sprøstekt sopp og bacon og pynt med rødløk og salvieblad.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Kylling.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16683)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 127,61 Kcal Forklaring?
Protein 10,15 g
Fett 4,82 g
Karbo 7,4 g
Pris 10,64.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!