Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bruschetta med kyllingleverpostei

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2694 lesere! 2694 lesere

Ingredienser

Porsjoner

Kyllingleverpostei:

350grkyllinglever (1 pakke)
2tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1,5dlrødvin
3stksjalottløk
1,5sstomatpuré
1,5sskapers
salt og pepper
5blad(er)salvie
1dashsmør
4skive(r)brød, sprøstekt i panne,
litt rucculasalat,
4stkstekte sjampinjonger i skiver,
2skive(r)bacon
rødløk i tynne ringer
friske salvieblad.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Rens leveren og skjær den i mindre biter. Ha lever, knust einerbær og rødvin i en bolle. La dette stå kjølig noen timer, gjerne over natten. Ta opp leveren og sil marinaden. Stek leveren i litt smør før du tilsetter løken. La det surre ca. 3 minutter. Tilsett tomatpuré, kapers, salt og pepper. Hell på marinaden og la den koke nesten helt inn. Bland inn hakket salvieblad. Avkjøl. Kjør alt i en hurtigmikser, ikke for lenge da den skal være litt grov. Legg posteien i et dobbelt stykke plastfolie og rull sammen til en pølse. Oppbevares kaldt.

Skjær brødet i skiver og stek dem sprø i en panne. Legg på litt rucculasalat på hver skive, skiver av kyllingleverpostei, sprøstekt sopp og bacon og pynt med rødløk og salvieblad.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 125,80276,3513,8 %
Fett: 4,8910,74 gr15,3 %Fett34,98 %
Protein: 10,2522,52 gr45,0 %Protein32,59 %
Karbo: 6,6914,70 gr4,9 %Karbo21,27 %
Fiber: 0,962,11 gr7,0 %Fiber1,52 %
Mettet fett: 1,874,11 gr20,5 %
Salt: 0,501,09 gr21,9 %Alkohol9,62 %
Hele oppskriften veier 878,7 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.10,64 .-
Pris 4 porsjonerKr. 92,22 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 23,06.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Cornflakespanerte kyllingboller med gåselever hos oss.Les mer om Havkylling hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16683



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser