Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bryllupskake til 60



Bryllupskake til 60 oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Lag et mesterverk til bryllupet. En etasjekake fylt med vaniljekrem og bær, dekket med marsipan og pyntet med blomster. Voila!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kakebunner:

10stkeggehvite
10stkeggeplomme
220grsukker
125grmaisstivelse (maizena)
125grhvetemel

Syltede bær:

550grfriske bær , feks.bringebær, bjørnebær og jordbær
100grsukker
2tsmaisstivelse (maizena)
2stkgelatinplater

Vaniljekrem:

5dlkremfløte
2stkvaniljestang
6stkeggeplomme
150grsukker
7stkgelatinplater
5dlkremfløte , til pisking av krem

Pynt:

Ca 2kgmarsipan til lokk
Blomster og stoffbånd


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bryllupskake til 60 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier359,6117 749,63295,83Kcal
Protein6,94342,545,71gram
Karbohydrat35,981 775,9029,60gram
Kostfiber2,03100,201,67gram
Fett20,431 008,3816,81gram
Mettet fett6,39315,405,26gram
Salt0,073,450,06gram
Pris på oppskriftenKr 5,97Kr 294,67Kr 4,91.-
Hele oppskriften veier4 936 totalt4 936 pr porsj82 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 60 stykker

1. Pisk eggehviter halvstive, tilsett sukker og pisk det helt stivt. Bland inn eggeplommer. Vend forsiktig inn hvetemel og maizena.
2. Fordel røren tynt, ca. 1 cm tykt lag, utover tre stekeplater med bakepapir. Stek bunnene midt i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
3. Kok opp bær, sukker og maizena. Tilsett ferdig bløtlagte gelatinplater. Rør til gelatinen har løst seg helt opp. Sett bærblandingen til avkjøling.
4. Del vaniljestengene i to og skrap ut frøene. Kok opp fløte, vaniljefrø og stenger. Sett til side og la stå en time. Ta ut vaniljestengene.
5. Pisk sammen eggeplommer og sukker. Kok vaniljefløten opp igjen. Hell den først over i eggedosisen under konstant pisking, og hell deretter alt tilbake i kjelen igjen. Varm til 80 °C, så kremen blir litt tykkere, og sil den straks over i en kald bolle.
6. Pisk inn ferdig bløtlagt gelatin og kjøl ned til romtemperatur. Pisk resten av kremfløten til stiv krem og bland det med vaniljebasen.
7. Nå skal kaken monteres. Start med en kakebunn. Smør på et tynt lag med syltede bær og smør et tynt lag vaniljekrem utover kaken. Legg på neste kakebunn, syltede bær og vaniljekrem. Legg på det siste kakebunnen. Resten av kremen smøres oppå og rundt kanten av kaken. Sett kaken kaldt til den blir stiv.
8. Kutt kaken opp i tre firkanter med forskjellig størrelse og kjevle ut marsipan så den blir tre mm tykk og dekker kakene. Sett kakene oppå hverandre. Pynt med stoffbånd og blomster som matcher brudens bukett.

Tips
Skal du bruke blomster som
kakepynt, dypp stilkene i hvit sjokolade for å unngå tørking og lekkasje. Dekk marsipanen med plast eller ha den i en vakuumpose for oppbevaring. Oppbevar den i romtemperatur, slik at den blir enklere å kjevle ut. Bruk gjerne litt maizena under og over marsipanen når du kjevler, men ikke for mye, for da kan den bli for tørr.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 29341)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mini bløtkake.Mini bløtkake.
Denne retten har 276,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepavlova med friske bær.Sjokoladepavlova med friske bær.
Denne retten har 180,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nyperosens skjønnhet.Nyperosens skjønnhet.
Denne retten har 293,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bryllupskake til 60.Bryllupskake til 60.
Denne retten har 359,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dansk sommerkake.Dansk sommerkake.
Denne retten har 272,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekakekake.Pannekakekake.
Denne retten har 131,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerkake med krem og bær.Sommerkake med krem og bær.
Denne retten har 218,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festkake 2.Festkake 2.
Denne retten har 146,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kokosdaquoise.Pasjonsfruktmousse med rørte bringebær og kok.
Denne retten har 263,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødt, hvitt og blått kake.Rødt, hvitt og blått kake.
Denne retten har 336,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova.Pavlova.
Denne retten har 319,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festfin 17.mai-kake.Festfin 17.mai-kake.
Denne retten har 216,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kake med smak av sommer.Kake med smak av sommer.
Denne retten har 170,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også 17. mai-kaken 2.17. mai-kaken 2.
Denne retten har 220,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tusenbein.Tusenbein.
Denne retten har 202,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.