Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Bryssel kake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
250grsukker
1ssvann
1kopp(er)smeltet avkjølt smør
100grmalte mandler
1kopp(er)knust kavring
3sspotetmel
2tsbakepulver

Glasur:

3dlmelis
vann
kakao


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Bryssel kake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier428,974 704,77392,06Kcal
Protein5,4759,995,00gram
Karbohydrat47,34519,2143,27gram
Kostfiber1,3614,921,24gram
Fett23,89262,0221,83gram
Mettet fett11,79129,3110,78gram
Salt0,606,540,54gram
Pris på oppskriftenKr 3,96Kr 43,43Kr 3,62.-
Hele oppskriften veier1 097 totalt1 097 pr porsj91 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Skill hvitene og eggeplommene. Rør eggeplommer, sukker og vann.
Rør inn smør, kavring og mandler. Tilsett mel og bakepulver.
Rør til slutt de stivpiskede hvitene inn. Stekes i smurt form i 45 minutter ved 225 grader.

Rør melis og vann til en jevn masse.
Del i 2 deler. Tilsett kakao i den ene og stryk rundt sidene på kaken.
Den andre delen strykes oppå. Dryss på hakket sukat og syltet appelsinskall i en 5 cm strek på tvers.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118966951)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.