Aktuelt akkurat nå!
Selskapsmat...Sommermat...Asparges...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Bulgur

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkløk i båter
1stkpotet i små biter
1stktomat, hakket
4dlvann
2dlbulgur
litt salt

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 55,1 Kcal
Protein 1,73 g
Fett 0,32 g
Karbo 10,54 g
Pris 1,77.- kr

Fremgangsmåte:

Stek grønnsakene i en blanding av smør og olje i noen minutter før du tilsetter vann og bulgur. Smak til med salt.

La det koke opp, legg på lokk og la det surre i 15-20 minutter, til hveten er mør og vannet har fordampet.

Bulguren skal være litt saftig, ikke helt tørr.

Bulgur er knust hvete som brukes som tilbehør til en mengde retter, gjerne i stedet for ris.

Den har en mild, fin smak. Du får kjøpt bulgur i helsekost- og innvandrerbutikker.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 34957 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,9 poeng totalt (av max 6) fra 8 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9691)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!