Bulgur

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkløk i båter
1stkpotet i små biter
1stktomat, hakket
4dlvann
2dlbulgur
litt salt

Fremgangsmåte:

Stek grønnsakene i en blanding av smør og olje i noen minutter før du tilsetter vann og bulgur. Smak til med salt.

La det koke opp, legg på lokk og la det surre i 15-20 minutter, til hveten er mør og vannet har fordampet.

Bulguren skal være litt saftig, ikke helt tørr.

Bulgur er knust hvete som brukes som tilbehør til en mengde retter, gjerne i stedet for ris.

Den har en mild, fin smak. Du får kjøpt bulgur i helsekost- og innvandrerbutikker.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 54,5 Kcal
Protein 1,71 g
Fett 0,32 g
Karbo 10,41 g
Pris 1,79.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 33774 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3,9 poeng totalt (av max 6) fra 8 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9691)

Ekstra info

Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!