Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Bulgur

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,9 poeng. 3,9 poeng (av max 6) i snitt fra 8 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 1,79 Kcal: 54,50 Fett: 0,32 gr Protein: 1,71 gr Karbo: 10,41 gr
Mettet fett: 0,03 gr Kostfiber: 1,57 gr Salt av natrium: 0,00 gr
Oppskriften har hatt 30117 lesere! 30117 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkløk i båter
1stkpotet i små biter
1stktomat, hakket
4dlvann
2dlbulgur
litt salt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater76,4 prosent
Protein12,55 prosent
Fett5,28 prosent
Kostfiber5,76 prosent

Totalpris for 2 porsjoner

Kr 15,27

Pris pr porsjon

Kr 7,64
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

Stek grønnsakene i en blanding av smør og olje i noen minutter før du tilsetter vann og bulgur. Smak til med salt.

La det koke opp, legg på lokk og la det surre i 15-20 minutter, til hveten er mør og vannet har fordampet.

Bulguren skal være litt saftig, ikke helt tørr.

Bulgur er knust hvete som brukes som tilbehør til en mengde retter, gjerne i stedet for ris.

Den har en mild, fin smak. Du får kjøpt bulgur i helsekost- og innvandrerbutikker.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rødbeter med guacamole hos oss.Les mer om Stekt squash og aubergine hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:9691



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen