Gå til forsiden av matoppskrift.no



Bulgur


Oppskriften på Bulgur har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkløk i båter
1stkpotet i små biter
1stktomat, hakket
4dlvann
2dlbulgur
litt salt


Fremgangsmåte:

Stek grønnsakene i en blanding av smør og olje i noen minutter før du tilsetter vann og bulgur. Smak til med salt.

La det koke opp, legg på lokk og la det surre i 15-20 minutter, til hveten er mør og vannet har fordampet.

Bulguren skal være litt saftig, ikke helt tørr.

Bulgur er knust hvete som brukes som tilbehør til en mengde retter, gjerne i stedet for ris.

Den har en mild, fin smak. Du får kjøpt bulgur i helsekost- og innvandrerbutikker.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9691)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 54,86 Kcal Forklaring?
Protein 1,73 g
Fett 0,32 g
Karbo 10,48 g
Pris 1,77.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!