Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Buljong med friske grønnsaker og røkt lammelår




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5litervann
1stkknoke av fenalår/røkt skinke eller lammelår
3stkterninger klar kjøttbuljong)
1stkløk
kjøttrester fra knoken i terninger
1stkgulrot
1stkkålrot
0,5stkhvitkål
2stang(stenger)selleri
0,5stkpurre
3stkpoteter
timian
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Buljong med friske grønnsaker og røkt lammelår med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier47,44445,70Kcal
Protein4,2940,31gram
Karbohydrat3,3631,57gram
Kostfiber0,958,93gram
Fett1,6615,60gram
Mettet fett0,514,79gram
Salt0,403,79gram
Pris på oppskriftenKr 1,65Kr 15,50Kroner
Hele oppskriften veier3 758 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knoken settes over til koking i kaldt vann. Småkokes ca. 1/2 time sammen med en løk. Skummes. Rens grønnsakene. Skjær dem i grove biter. Bruk kniven i foodprosessoren og kjør grønnsakene støtvis til du synes grønnsakene er passe små. Sil av kraften. Kok grønnsakene i kraften 2-3 min. sammen med kjøttrester. Smak til med salt og pepper og server med finklippet kruspersille og frisk (evt. tørket) timian.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 317)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.