Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Buljong med leverboller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grlever
1stk liteløk
1dashsalt
1dashpepper
litt suppekrydder
50grbrødrasp
litt merian
1stkegg
litt melk
1literlys eller brun kraft
hakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Buljong med leverboller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38,11121,17Kcal
Protein3,029,60gram
Karbohydrat3,2910,46gram
Kostfiber0,361,14gram
Fett1,354,29gram
Mettet fett0,351,11gram
Salt0,782,47gram
Pris på oppskriftenKr 1,43Kr 4,55Kroner
Hele oppskriften veier1 272 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk leveren fint, eller mal den én gang på kjøttkvern. Hakk løken g rør den sammen med leveren.

Tilsett krydder, brødrasp, egg og så mye melk at deigen henger sammen. La blandingen stå ca 30 minutter.

Varm kraften. Lag boller med en skje og la dem koke i kraften noen minutter.

Dryss med hakket persille og server loff til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6989)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.