Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Buljongfondue med kjøtt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
950grmagert mørt storfekjøtt
1literkjøttbuljong (1 liter vann og 2 terninger)


Annonse


Næringsdeklarasjon for Buljongfondue med kjøtt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier52,80257,40Kcal
Protein11,1254,21gram
Karbohydrat0,100,49gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett0,884,29gram
Mettet fett0,391,90gram
Salt0,623,02gram
Pris på oppskriftenKr 8,70Kr 42,41Kroner
Hele oppskriften veier1 950 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fondue er lettlaget og en koselig rett å servere. Denne retten gir mye mat i forhold til kaloriene. Retten lages underveis - husk bare å tilberede fonduesausene i god tid på forhånd.

Kjøttet skjæres i terninger. Buljongen lages og varmes opp til kokepunktet. Helles i en fonduegryte. Lag gul, grønn og rød fonduesaus i god tid i forveien.

Serveres gjerne med ferdigkjøpte slottspoteter (3% fett), stekt i ovnen på teflonark, og grønnsaker etter smak.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 791)
Kategori: Fondue
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.