Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida”



Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grtørrfisk, utbløtt
2stkpoteter i båter
Ca 1,5stkgulrøtter i skiver
0,25stkselleri i skiver
1stkpaprika, gul i skiver
1stkrød paprika i skiver
8stk filetansjosfileter
6stktomater, skåldede i skiver
1feddhvitløk
3sspersille, hakket
1dlmaisolje
0,5dlsorte oliven
7,5dlhvitvin, tørr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Selleri
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,371 145,14Kcal
Protein21,54162,95gram
Karbohydrat2,9422,24gram
Kostfiber0,775,83gram
Fett3,9429,81gram
Mettet fett0,534,01gram
Alkohol2,35 %
Salt0,261,97gram
Pris på oppskriftenKr 14,62Kr 110,60Kroner
Hele oppskriften veier3 026 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken for skinn og ben og del den i 10 cm lange stykker.
Varm opp olivenolje i en kasserolle. Tilsett tørrfisken, poteter, gulrøtter, selleri, ansjos, paprika og krydder og stek et par minutter.
Tilsett hvitvinen, kok opp og kok videre på svak varme i ca 1 time.
Rør av og til slik at tørrfisken ikke fester seg i bunnen.
Tilsett tomater og persille når potetene er møre.
Tilsett oliven like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23631)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida”.Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida”.
Denne retten har 151,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Italiensk tradisjonell tørrfisk.Italiensk tradisjonell tørrfisk.
Denne retten har 193,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spansk tørrfiskrett.Spansk tørrfiskrett.
Denne retten har 200,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronposjert tørrfisk med sopprisotto.Sitronposjert tørrfisk med sopprisotto.
Denne retten har 256,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Middelhavsinspirert tørrfisk.Middelhavsinspirert tørrfisk.
Denne retten har 188,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tørrfisk på benediktiners vis.Tørrfisk på benediktiners vis.
Denne retten har 282,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.