Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Butterdeigkake med sjampinjong




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkefrossen butterdeig
750grsjampinjonger
150grspekeskinke
30grsmør
1begerrømme
4stkegg
100grvellagret norvegia
1dashsalt
sort nykvernet pepper
mel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Butterdeigkake med sjampinjong med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier221,624 383,111 095,78Kcal
Protein7,45147,3436,84gram
Karbohydrat11,05218,5454,64gram
Kostfiber0,193,760,94gram
Fett16,36323,5680,89gram
Mettet fett6,65131,5232,88gram
Salt1,0220,255,06gram
Pris på oppskriftenKr 7,43Kr 146,95Kr 36,74.-
Hele oppskriften veier1 978 totalt1 978 pr porsj494 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Tin butterdeigen, kost av melet og legg sammen til en pakke. Kjevl stort nok til at du kan legge den ut i en passende form (fyllet blir til ca 1 liter totalt, formen må da romme minst 1 1/2 liter). Skyll formen med kalt vann og legg deigen i formen. Trekk kantene godt oppover slik at fyllet få nok plass. Perforer deigen med en gaffel slik at du har masse hull. Stek deigen uten innhold ved 200 grader i ca 15 minutter. Sett til side. Kutt sjampinjong og skinke i skiver. Stek skinken i litt smør, tilsett soppen og stek med sterk varme. Smak til med salt og pepper og sett til avkjøling.

Bland rømme, egg, revet ost og soppblandingen til en jevn røre. Ha denne røren i butterdeigen og stek ved 225 grader i 15-20 minutter. Fyllet må ha stivnet før du tar kaken ut av ovnen. La stå i minst 10 minutter før du porsjonerer. Ha en lett grønn salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Josef Fessl
(Intern: 15386)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sopp-pai med kantarell.Sopp-pai med kantarell.
Denne retten har 257,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kantarell.Pai med kantarell.
Denne retten har 271,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.