Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Butterdeigskurv fylt med fruktsalat



Butterdeigskurv fylt med fruktsalat oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stang(stenger)stilkselleri
Ca 20stkblå druer
1stkfersken eller mango
Ca 6,5stkvalnøtter
2ssmajones
2dlfløte
1sssitronsaft
8skive(r)spekeskinke
2plate(r)frossen butterdeig


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Selleri
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Butterdeigskurv fylt med fruktsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier269,52583,76Kcal
Protein6,3213,69gram
Karbohydrat11,5625,04gram
Kostfiber0,901,95gram
Fett21,8047,22gram
Mettet fett7,5716,40gram
Salt1,302,81gram
Pris på oppskriftenKr 9,54Kr 20,66Kroner
Hele oppskriften veier866 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær frukt og grønnsaker i små biter og hakk valnøttene.
2. Visp fløten til krem og bland inn sitronsaft og majones. Vend dette forsiktig inn i frukt- og grønnsaksblandingen.
3. Legg salaten i butterdeigsrutene, og sett et par spekeskinkeskiver på toppen.

Slik lager du butterdeigskurv:
2 plater frossen butterdeig
1 egg

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200°C. Tin butterdeigsplatene på benken i 3-4 minutter. Del dem tvers over i to, slik at du får fire ruter. Risp opp en rute med en skarp kniv ca. 1 1/2 cm inn på deigen. Pensle den ytre kanten med sammenvispet egg. Stek butterdeigen 4-5 minutter midt i ovnen.
2. Ta den ut og la den hvile noen minutter før du tar vekk den midtre ruten med en spiss kniv.
3. Legg i det ønskede fyllet. En porsjon fyll er nok til 4 butterdeigskurver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21070)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Butterdeigskurv fylt med fruktsalat.Butterdeigskurv fylt med fruktsalat.
Denne retten har 269,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.