Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Butterdeigskurv fylt med rotstuing



Butterdeigskurv fylt med rotstuing oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgulrot
0,5stksellerirot
1stkpersillerot
10stksukkererter eller 1/2 purre
Ca 1dlvann
0,5tssalt
2sssmør
2tsmaisennamel utrørt i 1/2 dl vann
0,5tsnykvernet pepper
2sshakket frisk gressløk
8skive(r)fenalår eller annen spekemat
2plate(r)frossen butterdeig


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Butterdeigskurv fylt med rotstuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211,10386,05Kcal
Protein6,2211,37gram
Karbohydrat12,3922,66gram
Kostfiber1,552,83gram
Fett14,8427,14gram
Mettet fett5,7010,42gram
Salt2,294,19gram
Pris på oppskriftenKr 12,68Kr 23,19Kroner
Hele oppskriften veier732 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Vask og skrell røttene og del dem i terninger (ca. 1x1 cm). Sukkerertene skjæres i tynne strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
2. Rør ut maisennamelet i kaldt vann, og rør det inn i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper.
3. Fyll butterdeigskurvene med stuing og topp med et par skiver fenalår.

Slik lager du butterdeigskurv:

2 plater frossen butterdeig
1 egg

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200°C. Tin butterdeigsplatene på benken i 3-4 minutter. Del dem tvers over i to, slik at du får fire ruter. Risp opp en rute med en skarp kniv ca. 1 1/2 cm inn på deigen. Pensle den ytre kanten med sammenvispet egg. Stek butterdeigen 4-5 minutter midt i ovnen.
2. Ta den ut og la den hvile noen minutter før du tar vekk den midtre ruten med en spiss kniv.
3. Legg i det ønskede fyllet. En porsjon fyll er nok til 4 butterdeigskurver.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21068)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Butterdeigskurv fylt med rotstuing.Butterdeigskurv fylt med rotstuing.
Denne retten har 211,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.