Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Byens beste muslinger




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1ssOlivenolje
3feddhvitløk, presset
Ca 1,5stkchili utkjernede og hakkede
2stksjalottløk, hakkede
Ca 2,5stksnittet purre
1dashsalt
friskkvernet pepper
1kgrensede muslinger eller blåskjell
3dlhvitvin eller fiskebuljong
litt friske krydderurtkvister f.eks. timian, rosmarin bredbladet persille

Crostini:

1stkbaguette i tynne skrå skiver
1ssolivenolje
hvitløk, overskåret


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sesam
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Byens beste muslinger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,49273,76Kcal
Protein4,1913,26gram
Karbohydrat7,7024,37gram
Kostfiber1,334,21gram
Fett2,287,22gram
Mettet fett0,361,14gram
Alkohol2,25 %
Salt0,541,70gram
Pris på oppskriftenKr 6,84Kr 21,65Kroner
Hele oppskriften veier1 266 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sauter hvitløk, chili, sjalottløk og purrer under omrøring til løk og purrer er møre.
Tilsett salt og pepper. Vipp grønnsakene ut av pannen og tørr den av. Ha muslinger og vin i pannen med litt krydderurter og damp muslingene under lokk 4-5 minutter. Kasser muslinger, som ikke har åpnet seg, de er dårlige.
Sikt laken og hell den igjen ved muslingene, som blandes med grønnsakene og serveres i varme, dype tallerkner med crostini.

Rist brødskivene gyldne, smør dem med olje og gni dem med en hvitløk som er skåret igjennom

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23184)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.