Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Byggraut

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 2773 lesere! 2773 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Byggraut har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 35,69 Kcal ......Protein: 1,02 gram ......Fett: 0,13 gram ......Mettet fett: 0,02 gram
Karbohydrater: 7,16 gram ......Kostfiber: 0,9 gram .....Natrium: 241,13 mg .......Pris: 0,16 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1litervann
1tssalt
3dlbyggmel
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Grøt
Diett/allergi: Uten melk
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet og dryss på melet. Visp godt med trevisp. Kok grøten i 5 minutter og ha i salt.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 35,69101,895,1 %
Fett: 0,130,37 gr0,5 %Fett3,27 %
Protein: 1,022,91 gr5,8 %Protein11,43 %
Karbo: 7,1620,44 gr6,8 %Karbo80,24 %
Fiber: 0,902,57 gr8,6 %Fiber5,04 %
Mettet fett: 0,020,06 gr0,3 %
Salt: 0,601,72 gr34,4 %
Hele oppskriften veier 1142 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.0,16 .-
Pris 4 porsjonerKr. 1,83 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 0,46.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Byggrynsgrøt med rød saus hos oss.Les mer om Byggrynsgrøt 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:14058



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen