Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Byggryn saftsuppe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
60grbyggryn
1,5litervatn
1dlsaft
75grsukker
1knivsoddsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Byggryn saftsuppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier30,86133,88Kcal
Protein0,311,34gram
Karbohydrat7,1330,93gram
Kostfiber0,371,61gram
Fett0,040,17gram
Mettet fett0,010,04gram
Salt0,020,08gram
Pris på oppskriftenKr 0,17Kr 0,74Kroner
Hele oppskriften veier1 735 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La byggryna liggja i vatn natta over. Kok opp vatn og gryn (bløytevatnet medrekna). La det koka i 15-20 min. Tilset så saft, sukker og salt.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
(Intern: 18215)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.