Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
100grsvisker
75grhele byggryn
1sspotetmel
Ca 1,5dlsaft eller vann
sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39,09130,56Kcal
Protein0,722,40gram
Karbohydrat8,2827,66gram
Kostfiber1,143,81gram
Fett0,090,30gram
Mettet fett0,020,07gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 0,60Kr 2,00Kroner
Hele oppskriften veier1 336 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fruktgrøt og saftsuppe med helgryn eller smågryn blir kokt på samme måte.

Kok svisker og byggryn til gryna blir myke, eller kok svisker og gryn hver for seg og bland de sammen. Ha i en jevning av potetmel og saft eller vann. Smak til med sukker

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13957)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.