Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Byggrynsalat 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlbyggryn
2stknepe
2stkrødbete
100grhavsalt
1ssgrovhakket frisk mynte
0,5pakkefrisk spinat
2ssolivenolje
0,5stksitron, saften
0,5tssalt
0,5tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Byggrynsalat 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier153,46236,71Kcal
Protein3,735,75gram
Karbohydrat25,7939,78gram
Kostfiber4,827,43gram
Fett2,864,41gram
Mettet fett0,410,63gram
Salt10,5716,30gram
Pris på oppskriftenKr 3,54Kr 5,46Kroner
Hele oppskriften veier926 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Kok byggryn etter anvisning på pakken og avkjøl.
2. Dekk en ildfast form med havsalt og legg neper og rødbeter oppå. Dekk godt med aluminiumsfolie og bak i ovnen på 220 °C i ca. 1 time, til de er møre. Avkjøl, skrell og del i biter. Bland sammen byggryn, mynte, spinat, neper og rødbeter. Rødbetene kan avgi farge, så bland salaten rett før servering. Ha over olje og sitronsaft, smak til med salt og pepper.
Serveres til lammestek

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 29813)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Byggotto til pinnekjøtt.Byggotto til pinnekjøtt.
Denne retten har 130,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.