Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Byggrynskål




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlbyggryn,
godt med saltet vann,
2,5dlkål i strimler,
1,25literkjøttkraft (buljong),
ørlite salt og pepper,
2stk storgulrøtter,
timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Byggrynskål med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45,62197,08Kcal
Protein1,375,92gram
Karbohydrat8,7137,63gram
Kostfiber1,667,17gram
Fett0,220,95gram
Mettet fett0,020,09gram
Salt0,813,48gram
Pris på oppskriftenKr 0,71Kr 3,07Kroner
Hele oppskriften veier1 728 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha gryn i saltet vann i en kjele og la dem koke opp. Får koke videre ca. 45 minutter. La dem renneav. Ha kjøttkraft i en kjele. Tilsett gryn, strimlet kål og gulrøtter i halve skiver. La det få koke opp.
Skal putre videre til kål/gulrøtter er kokt mykt. Smak til med salt, pepper og timian. Serveres rykende varm med flatbrød og meierismør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20344)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.