Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

California inside-out maki



California inside-out maki oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Sushi er fantastisk godt og her er en slik inside out maki. Vi serverte den med frityrstekt kylling. En nydelig kombinasjon. Prøv og å legge strimlet kylling inn i sushiene, fantastisk godt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlSushi ris
6blad(er)Noritang
0,5stkModen avokado
6stkCrab sticks
0,25stkAgurk
3ssLyse sesamfrø
150grrøkelaks eller fersk laks


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Sesam
Skalldyr
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for California inside-out maki med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,67584,34Kcal
Protein9,0231,06gram
Karbohydrat17,0058,55gram
Kostfiber1,434,92gram
Fett6,9724,00gram
Mettet fett1,123,86gram
Salt1,816,24gram
Pris på oppskriftenKr 10,06Kr 34,65Kroner
Hele oppskriften veier689 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Forbered sushi risen. Del risen opp i 6 porsjoner. Legg 1 plate noritang med den blanke side nedover på rullematten med den lange enden ut mot bordkanten. Fukt hendene og fordel 1 porsjon ris i et jevnt lag utover hele tangplaten. Legg husholdningsfilm over risen og vend deretter, så risen vender ned mot matten og med tangen oppover.
2. Skrell og skjær advocadoen i tynne skiver og fordel en passende mengde i en smal linje på den del av rullen, som er nærmest bordkanten. Fordel deretter 2 delte crabsticks, tynn laksestrimmel og en tynn skive skrellet agurk.
3. Løft litt opp i den nærmeste ende av rullematten. Rull langsomt i en bevegelse vekk fra kroppen, så tangen omslutter fyllet. Rull videre med et jevnt, fast press og slipp matten og filmen ettersom rullen formes.
4. Hell sesamfrøene ut på en stor tallerken og rull sushien i dem, så risene dekkes av et tynt, jevnt lag.
5. Legg rullen over på et skjærebrett med sammenføyingen nedover. Skjær den i 4 like store stykker med en våt, skarp kniv. Gjenta med resten av ingrediensene. Server med soya, syltet ingefær og wasabi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 28472)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Amerika

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Maki Sushi.Maki Sushi.
Denne retten har 117,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også California inside-out maki.California inside-out maki.
Denne retten har 169,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sushi rull.Sushi rull.
Denne retten har 114,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,98.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maki sushi med agurk og CrabSticks.Maki sushi med agurk og CrabSticks.
Denne retten har 78,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.