Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Capresetårn med kaspolsaus



Capresetårn med kaspolsaus oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Navnet Caprese kommer fra den populære Insalata Caprese som er en tomat- og mozzarellasalat med opprinnelse fra Capri i Italia.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stktomat
4stkmozzarella
1potte(r)frisk basilikum

KASPOLSAUS:

4stkgrovhakkede grønne oliven
4stkgrovhakkede sorte oliven
4skive(r)spekeskinke i strimler
2sskapers


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Capresetårn med kaspolsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,77369,22Kcal
Protein13,0630,56gram
Karbohydrat1,683,93gram
Kostfiber0,942,20gram
Fett10,7725,20gram
Mettet fett6,6015,45gram
Salt1,042,43gram
Pris på oppskriftenKr 9,17Kr 21,46Kroner
Hele oppskriften veier1 872 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Varm opp olivenolje til kokepunktet og tilsett spekeskinke, oliven og kapers. Avkjøl.
2. Skjær tomater og mozzarella i skiver og legg dem lagvis med basilikumblader i mellom lagene.
3. Ha en spiseskje med kaspolsaus på hvert av tårnene rett før servering.

Kaspol-navnet kommer fra de første to bokstavene i kapers, spekeskinke og oliven. Vi har fornorsket det italienske navnet som er salsa capro (caperi, prosciutto og olive).

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere retter på et tapasbord. Andre retter som passer sammen med denne retten til en juletapas er soyamarinerte kyllingklubber, juleruller med juledipp, fenalår med djevelegg, medister albondigas og ricottafiken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30811)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Capresetårn med kaspolsaus.Capresetårn med kaspolsaus.
Denne retten har 157,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Landbrød med bakt tomat (tapas).Landbrød med bakt tomat (tapas).
Denne retten har 247,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.