Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Carpaccio 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grindrefilet
4stkartisjokker, syltede
20stksorte oliven
1feddhvitløk
0,5dlolivenolje
1tssitronsaft
sjøsalt
grovmalt pepper
50grparmesanost
basilikum
2skive(r)loff


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Carpaccio 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier214,53355,58Kcal
Protein11,0818,37gram
Karbohydrat8,7314,47gram
Kostfiber0,821,36gram
Fett14,8524,61gram
Mettet fett3,565,90gram
Salt1,272,10gram
Pris på oppskriftenKr 15,86Kr 26,29Kroner
Hele oppskriften veier663 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rull indrefileten inn i plast. Legg den i fryseren ca 30 minutter. Skjær indrefileten i tynne skiver og fordel skivene på fire tallekener.

Pensle med olivenolje og sitronsaft. Dryss på salt og pepper.

Skjær loffen i terninger og stek dem i olje sammen med finhakket hvitløk og oliven.

Legg en syltet artisjokk i midten av tallerkenen. Dryss over finhakket basilikum og parmesanost. Server med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10086)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.