Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet



Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grindrefilet
1sspersille, hakket
1sskjørvel, hakket
1ssestragon, hakket
1tssalt
0,5tspepper, nykvernet
2ssolivenolje

Rømmedressing

1dllettrømme
1stkrød chili, uten frø
1ssbasilikum, finhakket frisk
1sssitronsaft, eller limesaft
0,5tssalt
0,25tspepper

Salat

1pakkeruccolasalat
8kvist(er)frisk kjørvel
0,5tssalt
0,5tspepper
2ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,69319,58Kcal
Protein13,1529,25gram
Karbohydrat2,174,83gram
Kostfiber0,571,27gram
Fett9,0320,08gram
Mettet fett2,966,58gram
Salt1,633,63gram
Pris på oppskriftenKr 27,40Kr 60,94Kroner
Hele oppskriften veier890 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Carpaccio er en klassiker fra Italia, oppkalt etter maleren Vittore Carpaccio. Carpaccio ble første gang servert på Harry²s Bar i Venezia. Originalen er tynne skiver kalvefilet med olivenolje, sitron, pepper og revet parmesan og ruccolasalat. Den passer ypperlig til forrett, mellomrett eller som en liten selvstendig rett.
Her er en variant av originalen.

1. Indrefileten renskjæres for sener. Finhakk friske urter. Rull fileten i blandingen før steking. Krydre med salt og pepper.
2. Varm olje i pannen til middels sterk varme. Brun fileten med urtene på alle sider til kjøttet har fått en fin gyllen farge. Avkjøles ca. 2 timer i kjøleskapet. Skjæres i 2­3 millimeter tynne skiver.

3. Finhakk chili og basilikum og bland dette i rømmen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

4. Anrett kjøttskivene fint på tallerken med ruccola og kjørvelsalaten i midten, krydre med nykvernet pepper, og dryss over litt salt. Ha litt god olivenolje over salaten og litt av rømmedressingen over kjøttet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20551)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Biff tartar på grønn aspargesmatte.Biff tartar på grønn aspargesmatte.
Denne retten har 138,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio 3.Carpaccio 3.
Denne retten har 192,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lefse med storfehale.Lefse med storfehale.
Denne retten har 301,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.
Denne retten har 143,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.