Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Carpaccio av okse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 200groksekjøtt i løvtynne skiver
(mørt, fra filetene)
1feddhvitløk
2dlolivenolje (extra virgin)
noen dråper sitronsaft pr. tallerken
fersk parmesanost
grovhakket pepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Carpaccio av okse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier473,77453,63Kcal
Protein11,8111,31gram
Karbohydrat0,130,12gram
Kostfiber0,020,02gram
Fett47,3345,32gram
Mettet fett6,956,65gram
Salt0,060,06gram
Pris på oppskriftenKr 12,92Kr 12,37Kroner
Hele oppskriften veier383 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i løvtynne skiver Lettere hvis kjøttet er halvfrosset.
Varm opp olivenoljen med hakket hvitløk. La det bli kaldt. Fordel oljen m/ hvitløk på tallerkenene. Legg skiver av kjøtt oppå. Drypp med sitrondråper. Legg noen skiver med parmesan på kjøttet. Krydre med pepper etter smak.

Retten kan med fordel lages noen timer før servering. Vent med osten til retten skal serveres.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2562)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varmrøkt biff med nudler.Varmrøkt biff med nudler.
Denne retten har 141,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.