Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Carpaccio tonnato til 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grindrefilet av storfekjøtt (evt. laks) i tynne skiver
1dashpepper fra kvern
ekstra god olivenolje

Saus

1boks(er)tunfisk i vann
Ca 2,5stksardell / ansjosfileter
1stkeggeplomme
2sssitronsaft
Dessuten ristede pinekjernerog strimlet ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Carpaccio tonnato til 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124,91164,01Kcal
Protein20,3326,69gram
Karbohydrat1,241,63gram
Kostfiber0,010,01gram
Fett4,295,63gram
Mettet fett1,381,81gram
Salt1,061,39gram
Pris på oppskriftenKr 20,15Kr 26,46Kroner
Hele oppskriften veier525 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pakk filetstykket i plastfolie og ha det i fryseren en times tid. Da er det hardt nok til at du uten problemer kan skjær det i tynne skiver.
Mos innholdet i tunfiskboksen godt sammen. Tørk ansjos og mos i en bolle med gaffel. Rør inn eggeplomme og tomatpuré. Spe litt etter litt med olje mens du hele tiden visper godt. Når blandingen begynner å ligne majones, sper du litt til. Bland inn tunfisk og krydre sausen.
Fordel kjøttskivene slik at de overlapper hverandre på 4 tallerkener. Pepre. Ha den tykke sausen midt på. Drypp på litt olje og dryss over pinjekjerner og ostestrimler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25813)
Kategori: Forrett
Land: Italia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Biff tartar på grønn aspargesmatte.Biff tartar på grønn aspargesmatte.
Denne retten har 138,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.Carpaccio med Gilde ytrefilet av storfe.
Denne retten har 289,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio 3.Carpaccio 3.
Denne retten har 192,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.Carpaccio- Skiver av urtestekt indrefilet.
Denne retten har 143,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lefse med storfehale.Lefse med storfehale.
Denne retten har 301,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 26,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.