Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ceviche




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grtorskefilet
2stklime
1stksitron
2ssrosepepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stkrødløk
1sshakket persille
1sshakket koriander


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ceviche med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59,88120,08Kcal
Protein11,5323,12gram
Karbohydrat1,252,51gram
Kostfiber0,961,93gram
Fett0,761,52gram
Mettet fett0,060,12gram
Salt0,080,16gram
Pris på oppskriftenKr 8,03Kr 16,10Kroner
Hele oppskriften veier802 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fisken i centimeterstore terninger. Legg i en dyp tallerken og dekk med skivet rødløk og strø over 1 ss rosepepper. Press saften av 1 lime og 1 sitron og hell over. Hvis saften ikke dekker må innholdet i tallerkenen snus litt på under marineringen. Settes svalt i 6-8 timer.

Før servering plukkes fisken opp, og marinade, løk og rosepepper helles bort. 1 lime presses over fisken, som dekkes med 1 ss rosepepper, skivet løk og blandingen av koriander og persille.

Denne Sør-Amerikanske retten spises vanligvis med kokte poteter, og serveres oftest som forrett.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11627)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Peru
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 174,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 86,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 210,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 199,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.