Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ceviche 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grflyndre filet gjerne frossen
2,5stksitron, saften

Rå tomatconcassè:

1boks(er)tomater hermetiske, knuste
1feddhvitløk, presset
0,25stkløk finhakket
1tstimian
1ssolivenolje
1,25tssalt
5dråpe(r)tabasco
Server med potet eller brød.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ceviche 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier48,39118,63Kcal
Protein5,9214,51gram
Karbohydrat1,764,31gram
Kostfiber0,511,25gram
Fett1,854,54gram
Mettet fett0,290,71gram
Salt0,801,96gram
Pris på oppskriftenKr 6,05Kr 14,83Kroner
Hele oppskriften veier1 226 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin evt frossen fisk. Fjern skinn og ben. Del i 0,5 cm brede strimler. Legges i en skål og press sitron over. La stå i minst 2-3 timer kaldt eller over natten.

Sil av 3/4 dl av væsken i tomatene. Bland tomatene godt med det andre.
Ta fisken opp av sitronsaften.

Server fisken på en liten seng av tomatblanding og ett dryss med reven sitronskall. Server som forrett med brød.
Øl eller en hvit rioja til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alltommat sverige
(Intern: 14292)
Tilberedningstid: 120 min
Kategori: Forrett
Land: Peru

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.