Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ceviche med grapefrukt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grsteinbitfilet eller annen hvit fisk
1stklime eller 1 bitter appelsin
1stkgrapefrukt
1stkrød chili
koriander
olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ceviche med grapefrukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier62,2264,43Kcal
Protein9,359,68gram
Karbohydrat2,933,03gram
Kostfiber0,790,82gram
Fett1,281,33gram
Mettet fett0,240,25gram
Salt0,100,10gram
Pris på oppskriftenKr 9,93Kr 10,28Kroner
Hele oppskriften veier414 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tipset kommer fra George Om du ikke allerede har fått det gjort; skjær fisken i løvtynne skiver ( ha den i kjøleskapet en halvtime først, da er det enklere å skjære i den). Legg fiskeskivene utover på tallerkner. Klem over saften av limen/appelsinen. Skjær grapefrukten i tynne skiver og legg bitene oppå. La stå og trekke i den sure limen/appelsinen og grapefruktjuicen i en halvtime.
Strø over litt koriander, hell over litt olivenolje og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat og Mer
(Intern: 2252)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.