Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Cha gio (Vietnamesiske vårruller)



Cha gio (Vietnamesiske vårruller) oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Rett og slett vietnamesiske vårruller. Men vi spiser mye vårruller, så det er greit med litt variasjon.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grcellofan mung nudler
3stktørkede shiitake sopp
250grsvinekjøtt hakket
1stkgulrot, skrelt, grovrevet
2stksjalottløk, finsnittet
2feddhvitløk, knust
170grhermetisk krabbe kjøtt, uten kraft
1ssfiskesaus
2tsfinkornet sukker
0,5tshvit pepper
20stkrunde rispapir ark
Vegetabilsk olje, til fritering
Babysalatblad, til servering
Frisk mynte blader, til servering

Nuoc cham (dip saus)

0,6dlfiskesaus
1stklang fersk rød chili, uten frø, finhakket
2feddhvitløk, finhakket
2ssvann
2ssfrisk lime juice
1ssRisvineddik
1ssfinkornet sukker
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av rullene og kun til fettberegning)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Cha gio (Vietnamesiske vårruller) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier191,20100,79Kcal
Protein11,566,09gram
Karbohydrat19,4910,27gram
Kostfiber1,100,58gram
Fett7,203,80gram
Mettet fett1,961,03gram
Salt1,951,03gram
Pris på oppskriftenKr 8,14Kr 4,29Kroner
Hele oppskriften veier1 054 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Nuoc cham saus.
For å lage nuoc cham, hell fiskesaus, chili, hvitløk, vann, limesaft, eddik og sukker i en liten bolle og rør til sukkeret er oppløst.

1
Plasser nudler og sopp i en middels bolle som tåler varme og dekk med kokende vann. Sett til side i 10 minutter eller til nudlene er møre. Ta opp og sil av vann. Bruk hendene til å presse ut overflødig væske fra soppen. Fjern stilkene fra soppen og kast. Skjær soppen i tynne skiver

2
Klipp nudlene i korte biter med en saks. Bland nudler, kjøttdeig, gulrot, sjalottløk, hvitløk, krabbekjøtt, fiskesaus, sukker og pepper i en stor bolle.

3
Bløtlegg rispapir i et fat med varmt vann til de er myke og smidige, men ikke for lenge . Bruk så en ren arbeidsbenk og legg ut rispapirarkene. Plasser en toppet spiseskje av nudelblandingen langs midten av arket. Brett inn sidene og rull stramt opp for å pakke inn fyllet, med skjøten ned på et stekebrett og dekk med et fuktig kjøkkenhåndkle. Gjenta med resten av rispapir ark og noodle blanding.

4
Legg nok olje til en stor tykkbunnet kasserolle til å nå en dybde på 10cm eller bruk frityrkokeren. Varm opp til 180 ° C over høy varme (oljen er klar når en brødterning blir brun på på 15 sekunder). Tilsett 5 vårruller til olje- og kok i 2-3 minutter eller til de er gyllenbrune og gjennomstekt. Bruk klype til å overføre til en plate dekket med papirhåndkle. Gjenta flere omganger, med de resterende vårruller, husk å holde oljen varm.

5
Skjær hver vårrull i 2, om ønskelig. Serveres med nuoc Cham, salat og mynteblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31748)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Vietnam

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Cha gio (Vietnamesiske vårruller).Cha gio (Vietnamesiske vårruller).
Denne retten har 191,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thailandske vårruller (Porpietord).Thailandske vårruller (Porpietord).
Denne retten har 204,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sur- søt svin.Sur- søt svin.
Denne retten har 180,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa og syrlig kål.Tempura på strimlet svinekjøtt med tomatsalsa.
Denne retten har 115,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus.
Denne retten har 122,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinefilet i sur/søt saus.Svinefilet i sur/søt saus.
Denne retten har 87,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lechon Kawali.Lechon Kawali.
Denne retten har 249,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.