Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Chakin Sushi



Chakin Sushi oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Sushi som er pakket inn i veldig tynn omelett. Inni er en ball med sushiris. Vi lagde 2 typer, se bilde.
Disse passer som tilbehør, da de ikke er så spennende med bare ris, men vi prøvde oss frem med mer fyll som reker, agurkstrimler og gulrotstrimler


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kopp(er)sushi ris
4stkpisket egg
0,25tssalt
1ssvegetabilsk olje
3ssriseddik
2sshvitt sukker
1tssalt
2sssvarte sesamfrø
0,5stkgulrot i tynne strimler.
0,5stkagurk i tynne strimler.
6stang(stenger)persille med lang stilk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Sesam
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Chakin Sushi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,80171,08Kcal
Protein4,716,56gram
Karbohydrat14,0219,53gram
Kostfiber0,721,00gram
Fett5,167,19gram
Mettet fett0,941,31gram
Salt1,121,57gram
Pris på oppskriftenKr 3,47Kr 4,83Kroner
Hele oppskriften veier836 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I en kjele kokes vannet opp. Tilsett ris og rør. Reduser varmen, dekk til og la det småkoke i 20 minutter. Når det er kokt, legg ris i en stor bolle og la den avkjøles til den er kald nok til å jobbes med.
I mellomtiden, pisk egg sammen med 1/4 teskje salt. Pensle bunnen av en stekepanne med vegetabilsk olje, og sett over middels varme. Når pannen er varm, hell i 1/6 av eggeblandingen og spre jevnt over bunnen av kjelen. Stek til omeletten har akkurat stivnet på den ene siden og så snu den forsiktig. Stek bare noen sekunder til, og ta opp forsiktig. Gjenta med resten av røren, slik at det blir 6 tynne ark.
Rør sammen eddik, sukker og 1 teskje salt i en liten skål. Varm noen sekunder i mikroen og rør til sukkeret er oppløst. Rør dette inn i risen.
Sette en stor skje med ris på hver omelett i midten. Brett inn som firkant eller fra alle kanter samtidig. Fest deigen med en persillekvist som er kokt i noen sekunder for å mykne den litt. Som vi gjorde hadde vi og litt forskjellig fyll, som strimler av agurk og gulrot som er skviset litt for væske, samt reker til pynt.
Server som vanlig sushi med soyasaus, wasabi og syltet ingefær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31677)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Chakin Sushi.Chakin Sushi.
Denne retten har 122,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.