Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Champagnesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20grsmør
60grsjalottløk
60grkantarell eller annen sopp
4dlchampagne/musserende vin
3dlfiskekraft
5dlkremfløte
1dashsmør
1dashsalt
hvit pepper
30grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Champagnesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier190,01435,76Kcal
Protein1,503,44gram
Karbohydrat1,633,74gram
Kostfiber0,140,32gram
Fett17,4540,02gram
Mettet fett11,3526,03gram
Alkohol2,88 %
Salt0,240,55gram
Pris på oppskriftenKr 13,01Kr 29,84Kroner
Hele oppskriften veier1 376 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

En elegant saus til den flotteste fisken. Passer godt til piggvar, hellefisk, tungeflyndre, breiflabb eller steinbit.

Smelt 20 g smør i en kasserolle på svak varme. Bland i finhakket sjalottløk i ca 1 minutt i smøret under omrøring. Må ikke ta farge.

Hell i finsnittet sopp og surr i 2 minutter til. Rør godt.

Skru opp til middels varme og hell i champagne eller musserende vin. Kok inn vinen med en tredjedel.

Hell deretter i fiskekraft og kok inn væskemengden til det halve. Hell i kremfløte og la væsken koke inn til den henger igjen på baksiden av en skje.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7319)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.