Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Champagnesorbet




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grsukker
4,5dlVann
1stksitron, skallet
3,5dlChampagne


Annonse


Næringsdeklarasjon for Champagnesorbet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,59359,01Kcal
Protein0,130,44gram
Karbohydrat20,1968,65gram
Kostfiber0,210,71gram
Fett0,010,03gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol3,40 %
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 11,57Kr 39,34Kroner
Hele oppskriften veier1 020 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok en lake av sukkeret og vannet. Skrell sitronen tynt og la skallen trekke i den varme lake. Når sukkerlaken er helt kald, fjernes sitronskallen og champagnen tilsettes. Frys sorbeten og rør i den et par ganger underveis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23155)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.