Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Champagnesorbet til nyttårsaften



Champagnesorbet til nyttårsaften oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Sorbet

2stkgelatinark
2,5dlDansukker Melis
1,5dlvann
5dlmusserende vin

Bringebærsaus

1dlfrosne bringebær
2dlDansukker Melis
100grhakket hvit sjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Champagnesorbet til nyttårsaften med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,51202,89Kcal
Protein1,101,19gram
Karbohydrat31,1733,73gram
Kostfiber0,260,28gram
Fett2,883,12gram
Mettet fett1,671,81gram
Alkohol4,57 %
Salt0,030,03gram
Pris på oppskriftenKr 18,27Kr 19,77Kroner
Hele oppskriften veier1 082 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sorbet
Bløtlegg gelatinarkene i kaldt vann.
Løs melisen opp i vann, og gi det et oppkok. Ta gryten av platen, klem vannet av gelatinarkene og ha det i under omrøring. Bland inn den musserende vinen, og hell over i ti små former.
Dekk med aluminiumsfolie, og sett en skje i. Sett i fryser.

Bringebærsaus
Kok opp de frosne bringebærene, og avkjøl.
Bland bringebær med melis, og mos gjennom en finmasket sil.
Server champagnesorbeten med bringebærsaus og hakket hvit sjokolade.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 32748)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Champagnesorbet til nyttårsaften.Champagnesorbet til nyttårsaften.
Denne retten har 187,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Champagnegelé.Champagnegelé.
Denne retten har 54,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.