Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Charcuteri med fennikelremulade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 300grforskjellig slags spekeskinke/pølse
olivenolje
1stkfennikel
1stkløk
1dlhvitvin
1sssukker
1dashsalt
2sscreme fraiche
1ssmajones


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Charcuteri med fennikelremulade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier159,91611,10Kcal
Protein13,1150,10gram
Karbohydrat4,3716,70gram
Kostfiber0,742,83gram
Fett8,8733,90gram
Mettet fett2,8710,97gram
Alkohol1,24 %
Salt2,9311,21gram
Pris på oppskriftenKr 15,52Kr 59,31Kroner
Hele oppskriften veier764 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gjem de dillignende stilker fra fennikelen til pynt. Skjær fennikel og løk i tynne skiver. Kok dem møre i vin, 1 dl vann, sukker og salt i ca. 8 min. La dem dryppe av og kjøle ned helt, før de vendes med creme fraiche, majones og litt av det grønne fra fennikelen, der ligner dill.
Fordel forskjellige skiver skinke og pølser på spyd. Pensle litt olje på, og grill noen få minutter, inntil de får litt farge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 28330)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.