Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Charlotte Russe 3



Charlotte Russe 3 oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Dette er en meget enkel og dekorativ kake. Fromasjkaken kan både serveres som dessert og på kakebordet.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake:

4stkegg
120grsukker
120grhvetemel
0,5tsbakepulver
2dljordbærsyltetøy eller bringebær

Enkel fromasj:

5dlfruktyoghurt
1pakkegelepulver med f.eks jordbærsmak
3dlkremfløte
2,5dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Charlotte Russe 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier195,583 688,17307,35Kcal
Protein3,9774,866,24gram
Karbohydrat26,38497,4641,46gram
Kostfiber0,376,980,58gram
Fett8,16153,8812,82gram
Mettet fett4,8491,277,61gram
Salt0,112,030,17gram
Pris på oppskriftenKr 3,39Kr 63,93Kr 5,33.-
Hele oppskriften veier1 886 totalt1 886 pr porsj157 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 skiver

Rullekake:
1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Sikt i hvetemel og bakepulver og bland det forsiktig inn i eggedosisen.
3. Hell røren i en langpanne dekket med bakepapir.
4. Stek sukkerbrødet midt i ovnen ved 200 ºC i ca. 8 minutter.
5. Hvelv kaken over på et matpapir/pakepapir som er drysset med sukker. Trekk bakepapiret av kaken. Bakepapiret løsner lett hvis det pensles med kaldt vann.
6. Smør syltetøy jevnt utover hele kaken, men ikke på den ene langkanten som blir den ytterste kanten i rullen. Rull sammen på langs slik at det ikke blir hulrom inni. Arbeid raskt slik at kaken ikke stivner og blir vanskelig å rulle.
7. Rull bakepapiret litt stramt rundt kaken og la kaken ligge til den er avkjølt.
8. Skjær kaken i ca.1 cm tykke skiver

Enkel fromasj:
1. Visp kremfløten og bland i yoghurten. Velg den du liker best. Løs geléen opp i kokende vann. Avkjøl litt og rør den i yoghurtblandingen.

Fremgangsmåte:
1. Dekk en liten kakeform eller en bolle medplastfolie. Rullekaken som er skjært i skiver legges i bunnen og opp langs sidene.
2. Hell i fromasjen og la kaken stå kaldt til fromasen er stiv.
3. Ta den ut av formen og sett kaken på fat. Pynt den gjerne med frukt som passer til yoghurtsmaken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 24097)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Charlotte Russe 3.Charlotte Russe 3.
Denne retten har 195,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med yoghurtgodt.Pannekaker med yoghurtgodt.
Denne retten har 178,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskelapper.Påskelapper.
Denne retten har 123,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Banankake med pistasjenøtter.Banankake med pistasjenøtter.
Denne retten har 167,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.