Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Chilensk sjømatstuing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litervann
5dlhvitvin
2stang(stenger)selleri grovhakket
2stkgulrøtter grovhakket
500grkreps vasket og klargjort
250grreker rå (kokte has i etterpå)
1ssolivenolje
2stkmedium løk finhakket
2stkmedium røde paprika finhakket
4stkskoldede tomater uten skinn
2sstomatpure
2ssfriskhakket timian
2ssfriskhakket oregano
750grhvitfisk filet (feks sei, torsk)
750grblekksprut, små renset og kuttet i biter
1dashPepper
Litt salt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Selleri
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Chilensk sjømatstuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50,26245,14Kcal
Protein7,6537,31gram
Karbohydrat1,035,02gram
Kostfiber0,462,24gram
Fett0,874,24gram
Mettet fett0,150,73gram
Alkohol0,97 %
Salt0,351,69gram
Pris på oppskriftenKr 7,67Kr 37,41Kroner
Hele oppskriften veier4 878 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha vann, vin, selleri og gulrot i en stor gryte. Kok opp og la surre 5 minutter. Ha i krepsene og rekene og la det koke 4-5 minutter. Sil av kraften og ta vare på den. Rens krepsene og rekene og kast skall og grønnsaker.

Varm så opp olje i en stor jerngryte. Surr løk og paprika til det er mykt. Ca 5-7 min. Rør inn tomater, tomatpure, timian, oregano og til slutt kraften. Kok opp og ha i fisken og blekksprut. La det surre i 2 minutter før reker og kreps tilsettes. La det surre litt og smak til med salt og pepper. Server med ferskt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 17004)
Kategori: Gryterett
Land: Chile

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.