Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
7ssolivenolje
1stkløk, hakket
2feddhvitløkfedd, knust og hakket
1boks(er)tomater, hakkede ca 400 g
1glasshvitvin, ca 1.5 dl
1stkrød chili mild, uten frø og fint hakket
375grspaghetti
400grblåskjell, renset
1stkkrabbe, renset
1stksitron, saften
1bunt(er)bladpersille, grovt hakket
havsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Chiliblåskjell med krabbe og spaghetti med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,48670,83Kcal
Protein7,8837,63gram
Karbohydrat14,9871,53gram
Kostfiber1,266,02gram
Fett4,7822,83gram
Mettet fett0,673,20gram
Alkohol0,50 %
Salt0,502,39gram
Pris på oppskriftenKr 6,23Kr 29,75Kroner
Hele oppskriften veier1 910 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm 4 ss av olivenoljen i en mellomstor kjele over grillen. Stek løk og hvitløk til den blir myk og gjennomskinnelig.

Tilsett hakkede tomater, hakket chili, salt og pepper. Bland godt, kok opp og la det småkoke ca 10 minutter for å redusere væsken slik at sausen tykner.

Kok opp en stor kjele vann, ha i spaghettien og dytt den ned i vannet. Rør for å skille stråene og hindre dem i å klebe seg sammen. Kok dem i ca 9 minutter til de er kokte, men faste å bite i.

Imens steller du blåskjellene. Fjern alle som ikke lukker seg når du banker på dem med en kniv. Ha skjellene i sausen, bland godt, legg på lokk og la det småkoke i 4 minutter.

Sil av spaghettien i dørslaget. Ha resten av olivenoljen i den samme kjelen, og rør forsiktig inn krabbekjøtt, sitronsaft og hakket persille. Tilsett spaghettien, sett kjelen over varmen igjen, og vend godt slik at alle ingrediensene blandes.

Server spaghettien i små hauger med noen skjeer chiliblåskjell og saus på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7751)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Norsk Kongekrabberisoni med safran.Norsk Kongekrabberisoni med safran.
Denne retten har 121,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.
Denne retten har 127,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbefest.Krabbefest.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Denne retten har 121,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med krabbe.Risotto med krabbe.
Denne retten har 169,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.