Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Cocktailbær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkirsebær

Lake:

1dlvann
2,5dlsukker
0,5dlkonjakk eller rom
1dllys kirsebærlikør
0,25tsbenzoesurt natron


Annonse


Næringsdeklarasjon for Cocktailbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,941 608,97Kcal
Protein0,487,02gram
Karbohydrat22,64331,34gram
Kostfiber0,7510,98gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol2,28 %
Salt0,050,68gram
Pris på oppskriftenKr 10,14Kr 148,40Kroner
Hele oppskriften veier1 464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland vann og sukker i en liten kjele. Rør til det koker opp og sukkeret er oppløst.

Avkjøl laken og bland i konjakk eller rom, likør og benzoesurt natron.

Skyll bærene hvis nødvendig. La dem renne godt av. Ta steinene forsiktig ut. Bærene bør være så hele som mulig.

Legg bærene på godt rengjorte hermetikkglass. Hell på lake til det dekker bærene og står ca 2 cm fra kanten av glasset. Tørk godt av kanten, legg gummiring på glasslokket og legg lokket på.

Sett glassene i en høy kjele med håndkle i bunnen. Legg klede også mellom glassene så de ikke kommer innpå hver anrde. Fyll på vann til glassene er dekket. Legg på tett lokk. Varm langsomt opp til 80 C, og la glassene stå ved denne temperaturen i 20 minutter. Hvis du ikke har termometer kan du varme opp til kokepunktet og la vannet rundt glassene småkoke i 5 minutter. Løft så kjelen til side og la glassene stå i 10-15 minutter.

Løft glassene forsiktig opp og sett dem på en fjøl eller et håndkle. La dem bli kalde, men pass på at glassene ikke står i trekk, for da kan de sprekke.

Prøv om glassene er nette når de har stått kjølig natten over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9435)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærsyltetøy 3.Kirsebærsyltetøy 3.
Denne retten har 143,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morellsyltetøy med Campari.Morellsyltetøy med Campari.
Denne retten har 226,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 53,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærmarmelade med mørk sjokolade.Kirsebærmarmelade med mørk sjokolade.
Denne retten har 219,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.