Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Conchiglie med havets frukter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkkammuslinger, ferske og store
300grconchiglie, tørket
1ssolivenolje
1sssmør
1,5dlhvitvin, tørr
100grrucola-blader uten stilk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper

Vinaigrette-dressing:

4ssolivenolje, ekstra virgin
1ssbalsamico-eddik
1bit(er)grillet paprika uten kraft, finhakket
Ca 1,5stkfriske røde chili uten frø, hakket
1feddhvitløk, knust
2tshonning


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-lupiner
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Conchiglie med havets frukter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250,96493,20Kcal
Protein6,7813,32gram
Karbohydrat28,9956,97gram
Kostfiber1,933,79gram
Fett10,1519,95gram
Mettet fett2,725,35gram
Alkohol1,81 %
Salt0,190,38gram
Pris på oppskriftenKr 9,88Kr 19,42Kroner
Hele oppskriften veier786 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær hver av kammuslingene i 2-3 biter. Sitter lukkemusklene på, drar du dem av og skjærer hver bit i to. Salt og pepre muslingene og lukkemusklene.

For å lage vinaigrette har du olje, eddik, hakket paprika og chili i en mugge sammen med hvitløk og honning, og pisker det godt sammen.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

I mellomtiden varmer du olje og smør i en teflonpanne til det freser. Ha i halvparten av kammuslingene og fres under omrøring over sterk varme i 2 minutter. Ta opp med en hullsleiv og hold muslingene varme. Fres resten av muslingene på samme måte.

Hell vinen i pannen og la det koke på sterk varme under omrøring til væsken har kokt inn til noen spiseskjeer. Ta pannen av platen, men hold det varmt.

Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Bland i rucola, muslinger, kokekraften og vinaigrette. Serveres straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7709)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjerteskjell med pasta og tomater.Hjerteskjell med pasta og tomater.
Denne retten har 139,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti allo scoglio.Spaghetti allo scoglio.
Denne retten har 100,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.