Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Confit av vårløk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
24stkvårløk
3dllammebuljong
0,5dlhvitvin, tørr
0,5stkpurre
0,5stkgulrot
10stkcherrytomater
50grsmør
300grfrisk spinatpasta
1håndfull(er)basilikum
1dashsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Confit av vårløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,85281,19Kcal
Protein2,057,13gram
Karbohydrat6,7523,48gram
Kostfiber1,164,03gram
Fett4,5515,82gram
Mettet fett2,538,80gram
Alkohol0,34 %
Salt0,491,71gram
Pris på oppskriftenKr 6,99Kr 24,31Kroner
Hele oppskriften veier1 391 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skold og flå tomatene, rens dem for kjerner og hakk dem fint.

Til confitén sauteres de grovhakkede vårløk og grønnsaker, de må ikke ta farve. Hvitvinen og 1/2 dl lammefond/buljong tilsettes, det koker inn til det nesten glasserer sammen med løkene.

Løkene tas forsiktig opp, resten av lammefonden tilsettes, det koker opp og de hakkede tomater piskes i. La det koke smått til det jevner - pisk deretter det kalde smør i.

Kok pastaen etter anvisningen. Hell vannet fra og rør smør og finhakket basilikum i.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22847)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.