Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Confit de canard




Ingredienser

laurbærblader
hel pepper
gåse- eller andefett
And


Annonse


Fremgangsmåte:

Confit de canard er stykker av and, som er konservert i eget fett (eller gåsefett). De kan kjøpes på boks i spesialforretninger, men man kan også selv tilberede dem:

Legg 4 store andelår (3-400 g hver) i masser av salt natten over.
Skyll dem, legg dem tett i en gryte med laurbærblader og hel pepper og dekk med gåse- eller andefett. De skal koke uhyre stille oppi i 1 1/2 time. Ta dem opp, la dem dryppe av. Sil og gjem fettet, det kan fryses.

På glass begravet i fett kan lårene holde seg adskillige måneder i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22848)
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.