Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3stkCONFIT DE CANARD kokte andelår
1stkSalathode.
200grSkiveskåren PARMASAN
3ssHvitvins eddik
3ssOlivenolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231,56193,82Kcal
Protein15,0812,62gram
Karbohydrat0,720,60gram
Kostfiber0,480,40gram
Fett18,6015,57gram
Mettet fett8,677,26gram
Salt0,860,72gram
Pris på oppskriftenKr 16,24Kr 13,59Kroner
Hele oppskriften veier502 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens salathodeet og håndplukk det på et fat. Bland olje og hvitvins eddik med salt og pepper og fordel det på salaten.
Varm andelårene i MICRO ovnen i 1 min. og fjern benet.
Fordel kjøttet ut over salaten og legg det skiveskårne parmasan ovenpå og server. Server med baguette.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22849)
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.