Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Connys Rabarbrakake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 450grrabarbra
100grsmør eller margarin
250grsukker (3 dl)
evt. litt kokos eller mandler
1stkegg
180grmel (3 dl)
2tsbakepulver
1,5dlmelk

Tilbehør:

0,5litercreme fraiche
1,5sssukker
1tsvaniljesukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Connys Rabarbrakake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier255,684 350,24271,89Kcal
Protein2,8247,983,00gram
Karbohydrat26,13444,5927,79gram
Kostfiber1,3623,141,45gram
Fett15,24259,3016,21gram
Mettet fett9,44160,6210,04gram
Salt0,254,320,27gram
Pris på oppskriftenKr 5,23Kr 88,99Kr 5,56.-
Hele oppskriften veier1 701 totalt1 701 pr porsj106 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Skyll og snitt rabarbraene fint.
Rør fettstoff og sukker godt sammen. Rør egget i. Tilsett mel, bakepulver og melk og bland rabarbrene i.

Ha deigen i et smurt ovnfast fat eller skypanne og bak kaken 45-50 min. ved 180 grader C.
Server den lunken med cremefraiche, som er rørt med sukker og vaniljesukker.

Tips:
Passer til skypanne 24x34 cm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22257)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.