Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Crème de cassis (solbærlikør)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgsolbær
1literrødvin
700grsukker pr. kg saft
1 dl sprit pr. liter likør


Annonse


Næringsdeklarasjon for Crème de cassis (solbærlikør) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151,734 096,71Kcal
Protein0,5214,04gram
Karbohydrat29,00783,00gram
Kostfiber1,9352,11gram
Fett0,379,99gram
Mettet fett0,041,08gram
Alkohol3,78 %
Salt0,010,17gram
Pris på oppskriftenKr 8,81Kr 237,87Kroner
Hele oppskriften veier2 700 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Solbærne moses lett. La solbærne stå et kjølig sted 48 timer.
Hell rødvin over massen og den står nå 24 timer. Blandingen settes over platen og varmes opp. Den må endelig ikke koke.

Når den er avkjølt, pureres den og siles. Tilsett sukker pr. kg saft (solbærsaft + rødvin). Blandingen bringes atter akkurat til kokepunktet, avkjøles, tilsettes sprit og helles på flasker.

La den stå å trekke minst 2 måneder før den drikkes..

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 20127)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.