Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Crêpes




Ingredienser

2 porsjoner

Lag dobbel porsjon pannekakerøre

Fyll:
sopp- eller rekestuing av dobbel oppskrift

Til gratinering:
1/2 dl grovt riven, halvfeit ost

Steikjetid i omn: 10-15 minutt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

1 Set omnen på 250 ºC.
2 Smør ei eldfast form med margarin.
3 Visp saman pannekakerøra.
4 Steik pannekakene på ei side. Legg dei på matpapir med den usteikte sida opp.
5 Legg 1 ms stuing på kvar pannekake.
6 Rull pannekakene saman og legg dei i forma.
7 Strø osten over.
8 Set forma midt i omnen. Steik i 10-15 minutt til osten har fått farge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1113)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.