Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Crépes med kreps




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Pannekakerøre:

2stk storegg
0,5tssalt
Ca 1,5tshonning
2dlhvetemel
2,5dlmelk
50grusaltet smør
1dashsmør til steking
16stksjøkrepshaler eller scampi
2stksjalottløk
1stksquash
2feddhvitløk
2sssennep
8sscreme fraiche
4tsfersk estragon
nymalt pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Sennep
Skalldyr
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Crépes med kreps med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,15231,63Kcal
Protein4,696,66gram
Karbohydrat10,5715,01gram
Kostfiber0,700,99gram
Fett11,1915,89gram
Mettet fett6,529,26gram
Salt0,500,71gram
Pris på oppskriftenKr 4,88Kr 6,93Kroner
Hele oppskriften veier1 136 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sjalottløk, hvitløk og squash. Fres i panna 2-4 minutter på middels varme. Skrell sjøkrepsen. Du skal bare bruke halene. Hakk estragon, og strø halvparten over krepsehalene. Bland sennep og creme fraiche. Lag pannekakene:

Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.

La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt melk.

Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.

Stek krepsehalene i smør til de nesten er gjennomstekte, ca 3 minutter. Krydre med salt pepper. Legg til side. Varm creme fraiche-blandingen i panna. Legg grønnsaker og kreps i pannekaker, hell over saus og resten av estragon og server.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12620)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.