Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Croissanter

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 39 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,14 Kcal: 238,03 Fett: 9,93 gr Protein: 6,84 gr Karbo: 29,61 gr
Mettet fett: 5,80 gr Kostfiber: 1,43 gr Salt av natrium: 1,01 gr
Oppskriften har hatt 31208 lesere! 31208 lesere

Ingredienser

Porsjoner
225grhvetemel
Ca 2tssukker
1tssalt
15grgjær
2,5dllunken melk
60grsmør
1stkegg
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater49,75 prosent
Protein11,49 prosent
Fett37,54 prosent
Kostfiber1,2 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 13,24

Pris pr croissanter

Kr 1,10
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 croissanter

Bland sukker og salt. Gjæren løses opp i litt melk. Ha så i resten av melken og de andre ingrediensene. Bland godt og la heve i 60 minutter.

Elt deigen og ha den på bakebordet. Kjevles ut til 2 cm tykkelse. Smør overflaten inn med smør og brett deigen 3 ganger. Kjevle, smør og brett 4 ganger. Kjevle ut til slutt og skjær ut trekanter som heves på smurt plate i 15-20 minutter.
Stekes så 12-15 minutter ved 275 grader.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Julekake 5 hos oss.Les mer om Sjørøverjuveler hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3486



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen