Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Croissanter

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 39 lesere
Oppskriften har hatt 31772 lesere! 31772 lesere

Ingredienser

Porsjoner
225grhvetemel
Ca 2tssukker
1tssalt
15grgjær
2,5dllunken melk
60grsmør
1stkegg
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 croissanter

Bland sukker og salt. Gjæren løses opp i litt melk. Ha så i resten av melken og de andre ingrediensene. Bland godt og la heve i 60 minutter.

Elt deigen og ha den på bakebordet. Kjevles ut til 2 cm tykkelse. Smør overflaten inn med smør og brett deigen 3 ganger. Kjevle, smør og brett 4 ganger. Kjevle ut til slutt og skjær ut trekanter som heves på smurt plate i 15-20 minutter.
Stekes så 12-15 minutter ved 275 grader.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 238,031 473,0273,7 %
Fett: 9,9361,45 gr87,8 %Fett37,54 %
Protein: 6,8442,33 gr84,7 %Protein11,49 %
Karbo: 29,61183,24 gr61,1 %Karbo49,75 %
Fiber: 1,438,85 gr29,5 %Fiber1,2 %
Mettet fett: 5,8035,89 gr179,5 %
Salt: 1,016,26 gr125,2 %
Hele oppskriften veier 618,84 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,14 .-
Pris 1 porsjonerKr. 13,24 .-Se din tallerken
Pris pr croissanterKr 1,10.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Julekake med sukrin hos oss.Les mer om Kardemommekringler 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3486



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser