Aktuelt akkurat nå!
Asparges...Rabarbra...Sommermat...
Liker du denne oppskriften? Del den med andre!

Croissanter

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
225grhvetemel
Ca 2tssukker
1tssalt
15grgjær
2,5dllunken melk
60grsmør
1stkegg

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 237,44 Kcal
Protein 6,86 g
Fett 9,9 g
Karbo 29,51 g
Pris 2,12.- kr

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 croissanter

Bland sukker og salt. Gjæren løses opp i litt melk. Ha så i resten av melken og de andre ingrediensene. Bland godt og la heve i 60 minutter.

Elt deigen og ha den på bakebordet. Kjevles ut til 2 cm tykkelse. Smør overflaten inn med smør og brett deigen 3 ganger. Kjevle, smør og brett 4 ganger. Kjevle ut til slutt og skjær ut trekanter som heves på smurt plate i 15-20 minutter.
Stekes så 12-15 minutter ved 275 grader.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Gjærbakst
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 33870 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,3 poeng totalt (av max 6) fra 41 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3486)

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!