Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Croissanter

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 39 lesere
Oppskriften har hatt 31792 lesere! 31792 lesere

Ingredienser

Porsjoner
225grhvetemel
Ca 2tssukker
1tssalt
15grgjær
2,5dllunken melk
60grsmør
1stkegg
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Croissanter er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Gjærbakst
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Engelsk versjon




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 croissanter

Bland sukker og salt. Gjæren løses opp i litt melk. Ha så i resten av melken og de andre ingrediensene. Bland godt og la heve i 60 minutter.

Elt deigen og ha den på bakebordet. Kjevles ut til 2 cm tykkelse. Smør overflaten inn med smør og brett deigen 3 ganger. Kjevle, smør og brett 4 ganger. Kjevle ut til slutt og skjær ut trekanter som heves på smurt plate i 15-20 minutter.
Stekes så 12-15 minutter ved 275 grader.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 236,801 473,0273,7 %
Fett: 9,9361,45 gr87,8 %Fett37,54 %
Protein: 6,8442,33 gr84,7 %Protein11,49 %
Karbo: 29,61183,24 gr61,1 %Karbo49,75 %
Fiber: 1,438,85 gr29,5 %Fiber1,2 %
Mettet fett: 5,8035,89 gr179,5 %
Salt: 1,016,26 gr125,2 %
Hele oppskriften veier 618,84 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,14 .-
Pris 1 porsjonerKr. 13,24 .-Se din tallerken
Pris pr croissanterKr 1,10.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Boller til suppe hos oss.Les mer om Bergenske skillingsboller hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3486



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser