Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dådyrbryst i grønn marinade




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgDådyrbryst
2stkløk
2stkgulrøtter
1stklaurbærblad
1kvist(er)frisk timian
1tsmerian
2sssalt
vann

Dressing:

2stksjalottløk, hakkede
2stksyltet hakkede drueagurker
3sshakket dill
0,5dlsalatolje
1ssvineddik
2ssvann
0,5tssalt
1tsfransk sennep
1sshonning
6stkmodne tomater


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sennep
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dådyrbryst i grønn marinade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73,23436,85Kcal
Protein9,3055,48gram
Karbohydrat2,8216,82gram
Kostfiber0,995,91gram
Fett2,5315,09gram
Mettet fett0,533,16gram
Salt1,9911,87gram
Pris på oppskriftenKr 15,19Kr 90,62Kroner
Hele oppskriften veier2 386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet kokes i vann tilsatt grønnsaker og krydder i ca. 2-2½ time til kjøttet er mørt. Benene trekkes ut av kjøttet, mens det er varmt, deretter det avkjøles i kjøleskap til neste dag.

Dressingen røres sammen. Kjøtt og tomater skjæres i tynne skiver og legges på et fat. Dressingen helles over og det hele trekker i kjøleskap i ca. 1-2 timer. Serveres på fatet.

Serveringsforslag: Grovt brød og pasta

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23053)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.