Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dådyrfrikadeller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
700grhakket dådyr/hjort kjøtt
250grhakket svinekjøtt
Ca 2,5stkløk, hakkede
2stkegg
100grrasp eller mel
2stkstøtt nellik
Revet muskatnøtt
2dlselters
2dlkremfløte
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dådyrfrikadeller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126,86575,64Kcal
Protein13,3160,40gram
Karbohydrat4,3119,56gram
Kostfiber0,652,95gram
Fett6,1227,77gram
Mettet fett3,2814,88gram
Salt0,160,72gram
Pris på oppskriftenKr 11,43Kr 51,86Kroner
Hele oppskriften veier1 815 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Farsen røres godt igjennom og hviler ca. 1 time i kjøleskap. Hvis den er for fast has melk eller fløte i og omrøres. Formes til frikadeller og stekes som vanlig.
Serveringsforslag: Poteter eller potetsalat

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent innsender
(Intern: 25304)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.