Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dadler med chorizo (Tapas)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grchorizo-pølse
12stkfriske dadler, uten stein
6skive(r)bacon
olje til frityrsteking
hvetemel
1stkegg pisket
1kopp(er)brødrasp


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-sennep
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dadler med chorizo (Tapas) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier321,04365,54Kcal
Protein11,3512,92gram
Karbohydrat29,5633,66gram
Kostfiber2,833,22gram
Fett16,8619,20gram
Mettet fett5,576,34gram
Salt1,521,73gram
Pris på oppskriftenKr 10,68Kr 12,16Kroner
Hele oppskriften veier455 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær av endene av pølsen og trekk av skinnet. Del i 2 cm lange biter. Del bitene på langs, så i to igjen, til sammen 12 biter.

Fyll dadlene med en pølsebit, lukk daddelen rundt. Del baconskivene i to og surr en baconbit rundt hver daddel. Fest med en cocktailpinne av tre.

Varm oljen i en dyp stekepanne. Drypp dadlene i mel, så i pisket egg og til slutt i brødraspet. Stek i den varme oljen og vend dem ofte til de er gylne. Ta opp med en hullsleiv og la bitene tørke på husholdningspapir. Serveres med en gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6483)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.