Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dampede krabberulader




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grukokt krabbekjøtt
2tsnypresset limesaft
0,25bunt(er)blad frisk koriander, finhakket
0,5stkfrisk rød chili, finhakket
10 ark rispapir, 16 cm i diameter (fås i innvandrerbutikker)

Dipsaus:
2stkfriske chilier, finskivet
1feddhvitløk finhakket
1dlnypresset sitronsaft
Ca 0,75dlfiskesaus (fås i innvandrerbutikkene)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Dampede krabberulader med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier48,75167,3316,73Kcal
Protein8,2928,462,85gram
Karbohydrat2,307,890,79gram
Kostfiber0,361,240,12gram
Fett0,632,160,22gram
Mettet fett0,090,310,03gram
Salt4,6315,881,59gram
Pris på oppskriftenKr 13,11Kr 45,00Kr 4,50.-
Hele oppskriften veier343 totalt343 pr porsj34 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Bland krabbekjøtt, limesaft, koriander og chili. Arbeid med ett og ett rispapir om gangen. Dypp rispapiret et øyeblikk i kaldt vann så det mykner. Renn av. Legg rispapiret på et arbeidsbord. Legg en toppet skje av krabbeblandingen på den nederste fjerdedelen av det runde rispapiret. Brett enden og sidene på papiret inn over fyllet og rull sammen til en pen, avlang pakke.

Legg krabberuladene med papirskjøten ned på risten i en dampkoker med kokende vann og damp ruladene under lokk til krabbefyllet er kokt og ruladene så vidt er faste, 8-10 minutter.

Imens blandes alle ingrediensene til sausen i en liten bolle:
Server ruladene rykende varme med dip´en i en bolle ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7763)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Norsk Kongekrabberisoni med safran.Norsk Kongekrabberisoni med safran.
Denne retten har 121,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med krabbe.Risotto med krabbe.
Denne retten har 169,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbefest.Krabbefest.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.Kongekrabbe med potetsalat og potetaïoli.
Denne retten har 127,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.Snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Denne retten har 121,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.